Educare Logo

Centraal telefoonnummer
0521-521351
Inloggen

Aanmeldwachttijd
Kind-/jeugd: 12-14 wkn
Ernstige dyslexie: 8 wkn
Volwassenen: cliënten stopAanmeldwachttijd
Kind-/jeugd: 8-10 wkn
Ernstige dyslexie: 8 wkn
Volwassenen: cliënten stop

Centraal telefoonnummer
0521-521351
Inloggen

OVER EDUCARE     WERKWIJZE      DIAGNOSTIEK / BEHANDELING

De intake

Tijdens het eerste gesprek bespreken we wat uw klachten, maar vooral wat er al goed gaat, wat uw krachten en wensen zijn. We doen dit op basis van de vragenlijsten. We gaan na of er een klik met de behandelaar is. Een goede match is heel belangrijk – de behandelaar vraagt aan het einde van het eerste gesprek dan ook altijd of u bij ons en bij hem in behandeling wilt. 
U wordt uitgenodigd om, als u dit belangrijk vindt, een naaste mee te nemen of een andere persoon die belangrijk voor u is. Naasten kunnen voor informatie, tips, inspiratie en steun ook terecht op www.naasteninkracht.nl.

Als we samen verder gaan, gaat u aan de slag om de pareltjes die er al in uw leven zijn, hoe klein ook, te laten groeien zodat u meer kunt genieten van uw leven. Dát worden de behandeldoelen. 
Als we helder in beeld hebben waar u naar toe gaat groeien, kijken we naar de behandelmogelijkheden. Samen kiezen we de vorm die het beste bij u past.
​​
Heeft u toch andere of zwaardere zorg nodig? Dan bespreekt de behandelaar met u de vervolgstappen. Ook als de zorg mogelijk niet wordt vergoed door uw zorgverzekeraar, geeft de behandelaar dit aan.