Educare Logo

Centraal telefoonnummer
0521-521351
Inloggen

Wachttijd
Kind-/jeugd: 20 wkn – verwachting in het nieuwe jaar kortere wachtlijst (ongeveer 10 weken)
Ernstige dyslexie: aanmeldstopWachttijd
Kind-/jeugd: 30-35 wkn – (tijdelijke) aanmeldstop
Ernstige dyslexie: aanmeldstop

OVER EDUCARE     WERKWIJZE GGZ ZORG      WERKWIJZE DYSLEXIEZORG    MEER INFORMATIE EN CONTACT

E-healt and blanded care

eHealth betekent letterlijk: elektronische gezondheid. In de praktijk zijn het digitale middelen die wij bieden zodat u, of uw kind, thuis met de therapie aan slag kunt gaan. Hierbij is er bij ons doorgaans sprake van een combinatie van eHealth en gesprekken. Dat wordt ‘blended care’ genoemd. Het kan zijn dat ter overbrugging van de wachttijd u uitsluitend een eHealth behandeling wordt geboden, al dan niet in overleg met de POH GGZ.
Wij maken gebruik van het eHealth platform ‘Minddistrict’ waar behandelmodules, dagboeken en registratievormen worden aangeboden. Hierbij kunt u ook beveiligd met uw therapeut chatten. Dit betekent dat u in de tijd tussen de gesprekken heel gericht bezig bent om vaardigheden te oefenen. Op het moment waarop u of uw kind dat het beste uitkomt. Én op de manier die het beste past. U of uw kind kunt zowel op uw computer, tablet als op uw smartphone met uw therapie bezig zijn.

De modules die beschikbaar zijn, breiden zich steeds meer uit. Voor vrijwel al uw klachten is een module, al dan niet met een dagboek en registratieformulier beschikbaar.

Via deze link krijgt u een overzicht van de 16 thema’s waaruit u kunt kiezen.